Bloggportalen Andlig Livsstil
--- Jessica

Kan man hitta sin livs kärlek på nätet?!

0

Det är en fråga som kom upp i huvudet nu när man skrollar bland kandidater på olika dejtingappar. Jag ger det en chans. Har man inte testat så vet man inte. Kastar mig ut i det blå och hoppas på det bästa.

Vill ju så gärna träffa han som är den rätte. Han som är min livs kärlek. I dagens samhälle så verkar fler och fler hänga på dejtingappar än att vara ute och ragga. Särskilt i min ålder. Så då får man ge det en chans, försöka att inte vara skeptisk. Utan öppen och se det som något roligt. Visst finns det massor utav rötägg. Men de får man sålla bort. Verkar finnas en och annan vettig kille där också. Så de får man säga att det är positivt. Svårt bara att få en ärlig bild utav folk bakom skärmar. Men som sagt så kanske han som är den rätte finns där. Så då får man försöka. Vad brukar man säga? Jo, man ska kyssa många grodor innan man träffar sin prins. De är det jag gör. Han finns där ute. Jag vidgar mina vyer och söker. Den som söker den finner, säger man ju. Så det hoppas jag på.. att jag finner just honom!

Spännande detta!

Någon som har erfarenhet utav detta med dejtingappar?

Önskar er en fin söndag kväll!

Bild ifrån pixabay.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke