Bloggportalen Andlig Livsstil
--- Jessica

Våren

0

Nu börjar knopparna brista i buskar och träd här nere i Skåne. Vitsippornas blad är även påväg upp på vissa delar i skogen. Då är det verkligen vår!

Även vi blommar och växer. Kanske inte på längden. Men i själen, vårt inre. Det slutat aldrig växa och jag känner det som på våren växer jag som mest som människa och på vintern ligger fröet och gror i det tysta. För att sedan blomma ut tillsammans med allt annat. Hur känner ni?

Ser framemot våren och allt vad det innebär. Lovat mig själv att skapa mer balans. Lyssna på kroppen. Följa den. Det har fungerat fram till nu. Balans är a och o.

Nu ska jag fika lite och rocka i mina omaka strumpor. Varför gör jag detta?! Jo, för att ta på sig olika strumpor hyllar man olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans kan vi förändra människors attityd och se till att alla är välkomna i vårt samhälle!

FN har utlyst den 21/3 till Världsdagen för Downs syndrom och då rockar vi extra mycket med våra omaka strumpor!

Den vanligaste formen av Downs syndrom innebär att man har 3 exemplar av kromosom nr 21. Därför har just den 21/3 valts ut till att uppmärksamma och hylla det unika. Och varför rockar man just strumpor? Jo, för att kromosomer ser ut som små kryss precis som strumpor som paras ihop med hälarna mot varandra. Nu vet ni det.

Önskar er en fin torsdag och rocka på!

Men framför allt, glöm inte att rocka hela året. Om inte med strumpor, så med tanken och hjärtat. Ha samma tänk med dig hela året som den här dagen. Välkomna olikheter och det unika!

Kram / solrosen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke